Nederlandse Ruiter Sport Vereniging
Sinds 1929

 INDOOR 2020

  Zondag 1 november 2020


Nadere info volgt.. 

Hieronder het programma van 2019 om je nu al enthousiast te maken...

Bit

Diversiteit…..  Er is een enorme diversiteit qua aanbod van bitten. Welk bit is geschikt voor jouw paard? Waar moet je op letten? De NRSV gaat je helpen. We hebben een ‘professional bitfit consultant’ gevonden die je hier alles over kan vertellen: Chrissy Fens.


Balans

We combineren de theorie met de praktijk samen met Melanie van Drie. Ze is eerder bij een evenement van de NRSV betrokken geweest. Melanie gaat je helpen met het (terug)vinden van de balans bij je paard en doet dat met behulp van balkjes.


Carrousel rijden.

Carrousel rijden is één van de weinige teamdisciplines in de paardensport. In groepen van 4 tot 6 ruiters krijgen wij onder leiding van Herman Renkers les in carrousel rijden. Alles draait om nauwkeurigheid, timing en samenwerking. 

Ook Herman Renkers is een oude bekende van de NRSV.

Aan het eind van de dag laten de verschillende teams zien wat ze bereikt hebben. 


Willen jouw kleurrijke en diverse vrienden of familieleden komen kijken of meedoen? Ze zijn van harte welkom. Er is ruimte genoeg voor iedereen. 


Kosten voor dit evenement dat om 09:30 uur begint:   € 50,-. Niet leden betalen 10 euro meer maar als ze lid worden kan dat bedrag afgetrokken worden van de contributie.

Het evenement duurt de hele dag.

Na afloop is er een borrel.

Je kon je hier inschrijven. 

Heb je nog vragen, mail ze naar: deelname@nrsv.nl

Stal De Nieuwe Heuvel ligt in het hippische hart van Nederland en heeft een grote comfortabele rijhal, een gezellige foyer, genoeg parkeergelegenheid en ruime stallen. Zie https://www.denieuweheuvel.com