Nederlandse Ruiter Sport Vereniging
Sinds 1929

 VIERDAAGSE 

 19 - 22 september 2019 

 te Apeldoorn 


In 2019 organiseert de NRSV, net als in 2015, opnieuw een 4-daagse vanuit het Van der Valk hotel De Cantharel bij Apeldoorn, onder het mom: “never change a winning location”. 

De paarden krijgen niet alleen een box, maar kunnen ook bijkomen in de veilig afgezette weilandjes. Indien je paard geen box behoeft, zijn er ook 24-uurs weilanden te regelen. Je eigen voer meenemen voor je paard mag/kan, maar de Cantharel heeft desgewenst eveneens een heerlijke brok voor de paarden. Hooi is volop beschikbaar.

Dit is wat de paarden betreft. Nu over naar onszelf: de ruiters en amazones. De gezellige blokhut, met uitzicht over de weilanden, wordt 4 dagen lang verheven tot “Sociëteit de NRSV”.

Af en toe moeten we natuurlijk ook naar het hotel om een hapje te eten, te douchen en te slapen. 

Of het nu de barbecue, het buffet of het “à la carte” diner is ... de keuken van de Cantharel heeft voor ieder wat wils.

Oh ja, we gaan ook nog mooie routes rijden over de Veluwe en lunchen op bijzondere stekjes! Maar dat spreekt voor zich.

Dag 1: donderdag 19 september – rondje Kootwijk met een gezellige lunch halverwege (25 km)

Dag 2: vrijdag 20 september – tocht naar Loenen met een heerlijke lunch met volop hooi en appels en water voor de paarden (40 km)

Dag 3: zaterdag 21 september – tocht naar Hoenderloo, uiteraard ook weer met een lunch voor mens en dier (25 km – of, als je conditie dit toelaat een tocht van 12 km op een privé landgoed)

Dag 4: zondag 22 september – rondje Radio Kootwijk met een afsluitende lunch bij de Blokhut van Hotel de Cantharel (23 km)

De uitzetters hopen een super gezellige 4-daagse voor jullie te hebben georganiseerd.

Dit evenement heeft inmiddels plaatsgevonden. Het was prachtig weer om 4 dagen te rijden. Volgend jaar organiseren we opnieuw een geweldige 4-daagse.

Voor nadere info: deelname@nrsv.n


Ga voor andere NRSV evenementen naar het Programma

 

 Misschien leidt de tocht wel weer langs Radio Kootwijk, net als in 2015.Eindeloze zandvlakten.