Nederlandse Ruiter Sport Vereniging
Sinds 1929

 VIERDAAGSE 

 19 - 22 september 2019 

 te Apeldoorn 

 Inschrijving is geopend !!

(inschrijven is mogelijk tot 3 september)


In 2019 organiseert de NRSV, net als in 2015, opnieuw een 4-daagse vanuit het Van der Valk hotel De Cantharel bij Apeldoorn, onder het mom: “never change a winning location”. 

De paarden krijgen niet alleen een box, maar kunnen ook bijkomen in de veilig afgezette weilandjes. Indien je paard geen box behoeft, zijn er ook 24-uurs weilanden te regelen. Je eigen voer meenemen voor je paard mag/kan, maar de Cantharel heeft desgewenst eveneens een heerlijke brok voor de paarden. Hooi is volop beschikbaar.

Dit is wat de paarden betreft. Nu over naar onszelf: de ruiters en amazones. De gezellige blokhut, met uitzicht over de weilanden, wordt 4 dagen lang verheven tot “Sociëteit de NRSV”.

Af en toe moeten we natuurlijk ook naar het hotel om een hapje te eten, te douchen en te slapen.

Of het nu de barbecue, het buffet of het “à la carte” diner is ... de keuken van de Cantharel heeft voor ieder wat wils.

Oh ja, we gaan ook nog mooie routes rijden over de Veluwe en lunchen op bijzondere stekjes! Maar dat spreekt voor zich.

De uitzetters hopen een super gezellige 4-daagse voor jullie te hebben georganiseerd en verwachten dan ook dat ieder zichzelf respecterend gezelligheidsmens zich zal inschrijven.

Wij hopen een super gezellige 4-daagse voor jullie te hebben georganiseerd en verwachten dan ook dat ieder zichzelf respecterend gezelligheidsmens zich zal inschrijven. Dat kun je hier doen.


Voor nadere info: deelname@nrsv.nl


Ga voor andere NRSV evenementen naar het Programma

 

 Misschien leidt de tocht wel weer langs Radio Kootwijk, net als in 2015.Eindeloze zandvlakten.