Nederlandse Ruiter Sport Vereniging
Sinds 1929

 INDOOR 2018

 Het einde van een kalenderjaar geeft vaak een wat treurige gedachte, maar NIET bij de NRSV! Immers, het einde van het jaar wordt bij de NRSV altijd afgesloten met de vrolijke en spannende NRSV INDOOR! Dit jaar is het thema: “Schrikken? Er is iets aan de hand!”. Caroline van der Klaauw en Pauline Boekwijt gaan het als vanouds weer spannend maken voor ons.

 Lees maar gauw verder hoe dit mogelijk is gemaakt!

 Het programma is samengesteld uit 3 onderdelen:

 LEZING: “HOE ZIET EEN PAARD DE WERELD? WAT KAN EEN PAARD BIJ DE BEREDEN POLITIE?”:

 Van 09.00 tot 09.30 zullen wij in de Foyer van het KNHS Centrum, onder het genot van een kopje koffie/thee, genieten van de mooie verhalen die de bereden politie ons zal brengen. 

 WERKEN AAN DE HAND:

 Onder de deskundige leiding van Riana Snel en Isabella Hornhuis, leren wij hoe wij ons paard kunnen trainen aan de hand, zonder de belasting van een ruiter op de rug van het paard. Heel handig als je paard bijvoorbeeld een blessure heeft, maar ook een hele fijne manier om op een andere manier met je paard aan het werk te gaan.

 Men zal in groepjes van 6, telkens een uur onderricht krijgen,  Riana Snel en Isabella Hornhuis zullen ons hierbij een “handje” helpen.

 SCHRIKTRAINING:

 Ooit begonnen wij onze Indoor met een schriktraining. Hier is sindsdien zo vaak om gevraagd, dat Caroline en Pauline besloten dit onderdeel weer terug te brengen naar het KNHS Centrum. De training zal gegeven worden door (ex) agenten van de Bereden Politie, die ons volledig op ons gemak zullen stellen ondanks allerhande spannende voorwerpen/geluiden en waarnemingen.

 Men zal in groepjes van 6, telkens een uur onderricht krijgen van Hans & Margot Olthuis en Monique Citroen, die ons zullen leren dat er “niets aan de hand” is.

 4 dagen voor de Indoor zal de groepsindeling bekend gemaakt worden. Iedereen dient wel om 08u30 in de ochtend aanwezig te zijn en de dag is rond 17u30 afgelopen!

 De inschrijving is vanaf heden geopend dus klik meteen op de volgende link

 Vol is vol: dus graag inschrijven VOOR 10 NOVEMBER om in aanmerking te kunnen komen voor een startplek. Zodra het aantal inschrijvingen ons maximum overschrijdt, dan zal Formdesk worden gesloten om teleurstellingen te voorkomen. Graag een email naar deelname@nrsv.nl indien je nog op de reservelijst wil worden gezet.

 De organisatie verheugt zich op een oer-gezellige dag, met jong/oud/introducés en inspirerende instructeurs.

 Hopelijk komen de niet-rijdende leden ook in grote getalen, zodat de Amaliahal van het KNHS Centrum met aanmoedigingen, bewondering en gelach gevuld wordt

Programma zondag 18 november 2018, "NRSV INDOOR" OP HET KNHS CENTRUM

08:30 uur: AANKOMST BRASSERIE: ONTVANGST LUNCHBON. PAARDEN IN GERESERVEERDE BOX.


13:00 -14:00 uur: GOED VERZORGDE LUNCH IN DE BRASSERIE

16:30 – 17:00 uur: BORREL IN DE BRASSERIE


Eventueel: Buitenrit zaterdag 17 november (vertrek rond 14u30)

Als je toch naar Ermelo gaat de avond ervoor, maak je wellicht op zaterdag ook graag een rit in deze prachtige omgeving. Dit kan ieder zelfstandig doen (graag even aanvinken op het inschrijfformulier, ter kennisneming). Mocht je willen rijden in groepsverband, dan kan je altijd bij de NRSV'ers aansluiten voor een rit van 1,5 uur.


Stalling paard  (euro 30,- voor 24 uur [vanaf 18.00 zaterdag  tot uiterlijk 18.00 zondag] inclusief hooi)

Reserveer een van de riante stallen om jouw paard op (zaterdag en/of) zondag tussendoor en na afloop lekker te laten ontspannen. Neem zelf je krachtvoer mee en je paardenpaspoort natuurlijk met geldige inentingen!

 

Datum: Zondag 18 november 2018

Locatie evenement en stalling: Nationaal Hippisch Sport Centrum, De Beek 125, 3852 PL Ermelo

Vaccinatie paard: Verplicht, paspoort meenemen


Overnachting Ruiter

Op het KNHS Centrum: zeer eenvoudige 2 persoonskamers met stapelbed / of op zaal. Graag reserveren via deelname@nrsv.nl. 

Hotel Overbosch in Garderen overbosch-horeca.nl (op 5 km)

Bed en Breakfast Bleekehoeve in Uddel bleekehoeve.nl (op 2 km)

Hotel de Veluwe onder Garderen boshotelgarderen.nl (op 5,6 km)