Nederlandse Ruiter Sport Vereniging
Sinds 1929

Driedaagse 2018 24 t/m 26 augustus 2018: Effen, Brabant

  Dit jaar vindt de NRSV Driedaagse plaats in Brabant. We gaan rijden in het gebied ten zuidwesten van Breda in het grensgebied met België! We komen door het prachtige, uitgestrekte Mastbos, tikken nét niet België aan in Galder, kruisen de Rijsbergseweg, die vroeger “Napoleonsweg” heette (naar zijn maker Napoleon). In dit gebied richting natuurgebied “de Pannenhoef” werd vroeger de turf vervoerd op platte schuiten over zgn Turfvaarten. Een route vol geschiedenis en legenden... 

Drie gevarieerde, afwisselende routes: vrijdag en zaterdag zijn de routes 30 tot 35 km lang en zondag rijden we 25 km.

Zoals gebruikelijk rijdt ieder tweetal de route in haar eigen tempo. Mocht je geen partner hebben om mee te rijden, dan zorgen wij hier voor. (Meer over een NRSV meerdaagse, zie link 

Uiteraard is het ook mogelijk om slechts 1 of 2 dagen mee te rijden. Geef dit aan in het inschrijfformulier.

Adressen

We logeren in Hotel Mastbosch Breda en de paarden staan bij Manege Stal Sintels Rijsbergseweg 590, 4838 EG BREDA, 3 minuten rijden met de auto.

Inschrijving

Inschrijven gaat heel makkelijk via het digitale inschrijfformulier. Je ontvangt direct een bevestigingsmail. Vul a.j.b. voor elke deelnemer een apart formulier in. Een week voor het NRSV evenement ontvang je een mail met meer informatie.  

Wil je verzekerd zijn van een kamer in Hotel Mastbosch (alwaar telkens gedineerd wordt), dan moet je inschrijven vóór 1 augustus. Mocht je onverhoopt daarna je inschrijving om wat voor reden dan ook moeten annuleren, dan zul je behalve administratiekosten € 7 ook de eventuele annuleringskosten voor het hotel moeten voldoen. Schrijf je je later in, dan kunnen wij niet garant staan voor een hotelkamer tegen de aangeboden prijs. De inschrijfdatum sluit in ieder geval twee weken voor de rit.  

Tijdens het inschrijven zie je precies wat de kosten worden voor 1 dag, 2 dagen of “all-in”. De kosten voor "all in" zijn 349 euro.

LET OP: graag inschrijven voor 1 augustus 2018

Dus inschrijven via het digitale inschrijfformulier

Ga voor andere NRSV evenementen naar het Programma.